PRAKTISCHE INFORMATIE

POST-HBO HOMEOPATHISCHE VERLOSKUNDE

DUUR VAN DE OPLEIDING

De opleiding telt drie modulen van circa 5 maanden met één keer in de drie weken een studiedag. Je sluit ieder module af met een toets en evaluatie. Tijdens de studiedagen wordt er naast theorie ook veel aandacht besteed aan praktische vaardigheden voor de dagelijkse verloskundige praktijk.

CURSUSDAG

Eén keer in de drie weken op vrijdag van 9.30 – 16.00 uur. Neem contact op met leechburch@hotmail.com voor het lesrooster.

LESLOCATIE

ROTTERDAM
Hesseplaats 441,
3069 EA Rotterdam
Gratis parkeren of 1 halte met Metro direct in de buurt.

UTRECHT
Alleen bij voldoende inschrijvingen.

WAT KOST DE OPLEIDING

In verband met de verschillende mogelijkheden hanteren wij verschillende tarieven. Voel je welkom om een mail te sturen naar stafdocent Els Leechburch Auwers, leechburch@hotmail.com.
We nemen graag vrijblijvend contact met je op!

DIPLOMA

Afgestudeerden ontvangen een (door de landelijke beroepsvereniging klassieke homeopathie NVKH) erkend diploma, hetgeen o.a. vergoeding van behandelingen door zorgverzekeraars garandeert.

HOE MELD JE JE AAN?

Je kan je aanmelden via Els Leechburch Auwers, leechburch@hotmail.com of bel 06-16388375.

ACCREDITATIE

De KNOV heeft tot 2017 de opleiding geaccrediteerd voor 16 uur onder categorie A ‘bij- en nascholing’ en 60 uur onder categorie D ‘overige deskundigheids­bevordering’ (geen accreditatie nodig). Accreditatie voor 2023-2024 voor categorie A wordt momenteel opnieuw aangevraagd. Voor categorie D mag 60 uur opgegeven worden. Na afloop van deze opleiding is de verloskundige in staat zelfstandig te functioneren als professioneel homeopathisch verloskundige.

MEER WETEN

Meer weten over de opleiding? Bij vragen kun je contact opnemen via
leechburch@hotmail.com of bel 06-16388375.

Wij werken samen met de NVKH, De Nederlandse vereniging voor klassieke homeopathie.
Kijk voor meer informatie over homeopathie op de website van de NVKH.