HOE GAAT EEN HOMEOPATHISCHE VERLOSKUNDIGE TE WERK?


Je wilt graag de hulp inschakelen van een homeopathische verloskundige.
Hoe gaat dat in zijn werk?

STAP 1.

CONTACT

Jouw homeopathisch verloskundige zal een uitgebreid consult inplannen dat ongeveer een uur duurt. Hierbij worden veel vragen gesteld omtrent je klacht, persoonlijkheid en erfelijkheid.

STAP 2.

INTAKE

Dit intake is belangrijk om een totaalbeeld van jou te krijgen naast de specifieke klacht. Het bestaat uit het bespreken van het intakeformulier dat je alvast thuis in alle rust hebt ingevuld en een uitgebreid gesprek.

STAP 3.

ZORGVRAAG HELDER KRIJGEN

Als de zorgvraag helder is gaat de homeopathisch verloskundige het passende middel zoeken. Soms duurt het wat langer voordat de keuze van het juiste middel duidelijk is.

STAP 4.

ONDERZOEK NAAR MIDDELEN EN BEHANDELPLAN

De homeopathisch verloskundige werkt veilig en hoofdzakelijk met plantaardige of dierlijke stoffen die homeopathisch verdund zijn en door snuiven of inname van druppels toegediend worden. Je krijgt binnen ongeveer 3 dagen je behandelplan en middelen.

STAP 5.

TERUGKOPPELING VAN CLIËNT

Het contact tussen jou en je homeopathisch verloskundige is belangrijk om af te stemmen hoe het met jou en het verloop van je klachten gaat. Het kan zijn dat je situatie of je klacht verandert en dan is opnieuw overleg nodig. Een homeopathische behandeling is erg zorg op maat.

STAP 6.

VIND JE HOMEOPATHISCH VERLOSKUNDIGE

Kijk onder ‘vind een homeopathisch verloskundige‘ waar bij jou in de buurt een praktijk is.