VERLOSKUNDIGE ZORG OP MAAT MET HOMEOPATHIE


Wil je zwangerschap, bevalling, kraamtijd en de pasgeboren baby op een veilige en natuurlijke manier benaderen? Of je nou zwanger bent, een verloskundige met interesse in de ‘Post-HBO opleiding Verloskunde en Homeopathie’, of al homeopathisch verloskundige bent, bij ‘Verloskunde en Homeopathie’ vind je de juiste informatie.

HOMEOPATHIE – NATUURLIJK, MILD EN EFFECTIEF

BEN JIJ…

…zwanger en op zoek naar een homeopathisch verloskundige? Of wil je meer weten over homeopathie?
Vind hier meer informatie.

IK BEN ZWANGER

…verloskundige en wil je homeopathie toepassen in je praktijk?
Lees hier meer over de post-HBO opleiding.

IK BEN VERLOSKUNDIGE

…lid van VV&H?
Bekijk hier de agenda, lees de laatste interessante berichten of log-in op de database.

IK BEN LID VAN VV&H

Verloskundige in het zonnetje:

Willeke Bosscha

Ik ben Willeke Bosscha en ik ben sinds 2017 homeopathisch verloskundige. Ik werk als verloskundige in Rotterdam bij Zwanger&Zo en heb daarnaast mijn eigen homeopathie praktijk voor zwangeren, voor begeleiding tijdens de bevalling en de eerste maanden daarna.

Ik vind de homeopathie een grote aanvulling, omdat ik merk dat er veel winst te behalen is op de lichamelijke en geestelijke gezondheid van zwangere vrouwen middels homeopathie. Ik ben gestart omdat ik zie dat veel vrouwen bepaalde klachten hebben waar we ‘niets aan kunnen doen’ en die ‘erbij horen’. Door in contact te komen met homeopathie kwam ik erachter dat dit niet zo is en dat heel veel meer te behandelen is dan dat ik ooit dacht. Mijn ervaring leert dat dit ook echt zo is en dat vrouwen soepeler door de zwangerschap, bevalling en het kraambed gaan.

Dit geeft mij passie voor dit prachtige vak!

Neem contact op met Willeke via www.zwanger-enhomeopathie.nl