interactieve introductie Homeopathische Verloskunde


Op vrijdag 17 juni en 23 oktober 2022 organiseert de Vereniging voor Verloskunde en Homeopathie (VV&H) een introductie dag en een open dag over het werken met homeopathie in de verloskundige praktijk.

Maak kennis met Homeopathische Verloskunde!

WAAROM? Bji steeds meer aanstaande ouders bestaat de behoefte aan natuurlijke begeleiding bij zwangerschapsklachten. Om tegemoet te komen aan deze groeiende vraag, start de postHBO voor verloskundigen 2022 voor het zevende maal, op 21 oktober 2022. De opleiding wordt aangeboden in samenwerking met de Vereniging voor Verloskunde & Homeopathie en de Homeopathie Academie Nederland.

VOOR WIE? Voor verloskundigen die meer willen weten over natuurlijke begeleiding met homeopathie tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Je leert wat homeopathie inhoud en wat het kan betekenen voor jouw verloskundige praktijk.

Op deze dag informeert onze stafdocent Els Leechburch Auwers, Stafdocent van de VVenh jullie middels een PowerPointpresentatie over:

-De werkzaamheid en toepassing van homeopathie
-Indicaties voor homeopathische hulpverlening tijdens zwangerschap,
bevalling en postpartum.
-De werking en het gebruik van enkele homeopathische geneesmiddelen bij zwangerschaps- misselijkheid en begeleiding van de bevalling
-Casuïstiek en praktijkvoorbeelden van homeopathische verloskunde.

Aanmelden via Aanmeldformulier VVenH (ga naar aanmeldformulier)

STAFDOCENT Els Leechburch-Auwers
DATUM 17 juni 2022
TIJD 10:00-16:30 uur
PLAATS Rotterdam, verder informatie volgt
KOSTEN €60,- incl. koffie, thee en iets lekkers.

NB Aanmelding uiterlijk tot 3 dagen voor aanvang van de Introductiedag.

 

23 SEPTEMBER 2022

OPEN DAG

 

Maak kennis met de docenten en het studieprogramma van de postHBO Homeopathie en Verloskunde!
Er wordt uitleg gegeven over de inhoud van het studieprogramma, welke opdrachten er zijn, hoe begeleiding en de communicatie verlopen en welke materialen je nodig hebt om opgeleid te worden tot een professioneel homeopathisch verloskundige.