INTERACTIEVE INTRODUCTIE HOMEOPATHISCHE VERLOSKUNDE


Op  2 juni en 16 juni 2023 organiseert de Post HBO Homeopathie en verloskunde introductiedagen voor verloskundigen over het werken met homeopathie in de verloskundige praktijk. Tevens voor collega’s van afgestudeerde homeopathisch verloskundigen.

 

Maak kennis met Homeopathische Verloskunde!

WAAROM? Bij steeds meer aanstaande ouders bestaat de behoefte aan natuurlijke begeleiding bij zwangerschapsklachten. Om tegemoet te komen aan deze groeiende vraag, is er sinds 2014 een postHBO opleiding voor verloskundigen die op professionele wijze met homeopathie willen werken. De introductiedagen zijn een inleiding op deze studie en bieden al meteen praktische adviezen over het homeopathie bij bepaalde zwangerschapsklachten en het begeleiden van de bevalling.

VOOR WIE? Voor verloskundigen die meer willen weten over natuurlijke begeleiding met homeopathie tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Je leert wat homeopathie inhoud en wat het kan betekenen voor jouw verloskundige praktijk. Daarnaast voor collega’s van afgestudeerde verloskundigen die de homeopathische zorg voor de zwangere in de bevallingsfase over moeten kunnen nemen.

WAT?
Op deze dagen informeert Els Leechburch Auwers, Stafdocent van de postHBO-hv jullie middels een PowerPointpresentatie over:
-De werkzaamheid en toepassing van homeopathie
-Indicaties voor homeopathische hulpverlening tijdens zwangerschap,
bevalling en postpartum.
-De werking en het gebruik van enkele homeopathische geneesmiddelen bij zwangerschapsmisselijkheid en de begeleiding van de bevalling
-Casuïstiek en praktijkvoorbeelden van homeopathische verloskunde.

Je kan je aanmelden via Els Leechburch Auwers, leechburch@hotmail.com of bel 06-16388375.
Of
Aanmelden via aanmeldformulier (ga naar aanmeldformulier)

STAFDOCENT Els Leechburch-Auwers
DATUM 2 juni en 16 juni 2023
TIJD 10:00-16:00 uur
PLAATS Zalencentrum Open Hof, Ommoord Hesseplaats 441 3069EA Rotterdam
KOSTEN Basis-dag €85,- incl. koffie, thee en iets lekkers. Basis-dag en Bevalling €150,-

Aanmelding uiterlijk tot 10 dagen voor de scholing.
Data zijn onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen en regelingen rond Corona.