WEBINAR 19 MEI 2022

THEMADAG 30 JUNI 2022 + ALV

 

19 mei 2022

WEBINAR Ewoud Stöteler 

Thema – Kinderwens

Al op jonge leeftijd kwam Ewald Stöteler in aanraking met homeopathie en was er gelijk door ‘gegrepen’. Vanaf die tijd is hij zich op fulltime basis met de homeopathie blijven bezig houden. Voornamelijk door zijn inspanning zijn de vernieuwende elementen over de homeopathie zoals je deze op klassiekehomeopathie.nl tegenkomt.

Primair als een man van de praktijk heeft hij ook al relatief vroeg een begin gemaakt met kennis overdragen door les te geven. Met nu al een kleine 20 jaar ervaring als docent kan hij bogen op een ruime ervaring.
In het hele proces van onvervulde kinderwens naar zwanger worden, kan homeopathie vaak veel betekenen.

Gezien de complexiteit van verminderde vruchtbaarheid, zijn vaak meerdere consulten nodig. Hoe dichter we bij het unieke patroon van het leven van de vrouw en haar partner komen, hoe groter de kans van slagen van de homeopathische behandeling is.
Ewald Stöteler neemt ons mee tijdens het webinar over hoe wij als homeopathisch verloskundigen stellen met een kinderwens kunnen begeleiden.

Aanmelden via Aanmeldformulier VVenH (ga naar aanmeldformulier)

DOCENT Ewoud Stöteler
TIJD 12:00-16:00uur
PLAATS online

KOSTEN €65,- voor leden en €75,- voor niet-leden per dag,

NB Aanmelding uiterlijk tot 2 mei 2022.

 

 

30 juni 2022

ALV en THEMADAG

Thema – Zwanger in het “griep” seizoen

Midden in de zomer maken we ons op voor wat in de herfst en winter de gezonde conditie van zwangeren kan verstoren. Virale infecties zoals griep en verkoudheden, maar vooral corona heeft velen de afgelopen jaren beangstigd. Gelukkig kun je als homeopathisch verloskundige met de juiste kennis deze klachten veelal zeer effectief behandelen en voorkomen we hiermee dat zwangeren ernstig ziek kunnen worden.
Ook preventief kunnen diverse homeopathische middelen een belangrijke rol spelen, evenals de begeleiding (en het voorkomen) van bijwerkingen ten gevolge van vaccinaties.

Voor de meest complete homeopathische behandeling dient er naast de toediening van acute middelen rekening te worden gehouden met omstandigheden die aanleiding kunnen geven tot het ontstaan van de klachten zoals: erfelijkheid, de leefomstandigheden van de vrouw, de iatrogene belasting etc. De energie van de zwangere speelt ook een belangrijke rol bij de behandeling van griep en verkoudheidsklachten, daarom komen er ook enkele middelen ter behandeling van moeheid en zwakte of een lage reactiekracht aan de orde. Hoe al deze onderdelen, tezamen met de posologie, kunnen worden geïntegreerd in het behandelplan, wordt aan de hand van powerpoint, casuïstiek en opdrachten uitgelegd, zodat je na deze themadag je patiënten met deze klachten succesvol kunt behandelen!

Aanmelden via Aanmeldformulier VVenH (ga naar aanmeldformulier)
DOCENT Els Leechburch Auwers
TIJD 10.00uur-17.00uur
PLAATS 3069 EA Rotterdam
LOCATIE Hesseplaats 441
LUNCH kleine lunch tussen de ALV en de themadag met brood en soep
KOSTEN €GRATIS voor leden en €95,- voor niet-leden per dag.
BERIJKBAARHEID gratis parkeren of met de metro direct in de buurt

NB Aanmelding uiterlijk tot 4 juni 2022.
Houd alstublieft rekening met wijzigingen ivm de coronaregels.