THEMADAG met Resie Moonen EN ALV

voor leden ALV en 24 APRIL 2021

THEMADAG met Resie Moonen EN ALV 

Thema – Homeopathie rond bevalling en kraambed

We zijn verheugd om jullie uit te kunnen nodigen voor onze jaarlijkse VV&H ALV en themadag die we voor homeopathisch-verloskundigen, klassiek-homeopaten en homeopathisch-artsen organiseren.
Onze gastdocent is ditmaal dr. Resie Moonen. Zij heeft meer dan 25 jaar ervaring als arts en docent in reguliere en homeopathische geneeskunde. In haar eigen praktijk in Maastricht en Vroenhoven (België) combineert zij het beste uit deze twee werelden.
Resie Moonen is bekend om haar kennis van homeopathische verloskunde.
Vanaf 12.30u presenteert zij haar onderwerpen met PowerPoint, videocasuïstiek en materia medica ten aanzien van klachten van moeder en kind rond de bevalling en postpartum.

Vragen en eigen casuïstiek betreffende dit onderwerp (uiterlijk een week voorafgaand mailen) zijn altijd welkom!

Aanmelden via Aanmeldformulier VVenH (ga naar aanmeldformulier)
DOCENT Resie Moonen
TIJD 09.30-12.00 uur voor leden met ALV en 12.15-16.00 uur Themadag
PLAATS Wittevouwensingel 28, 3581 GC Utrecht,
LOCATIE De Singelkerk
LUNCH gratis 2 belegde broodjes, koffie of thee
KOSTEN €85,- voor leden en €95,- voor niet-leden per dag,

Aan de singel rondom de binnenstad van Utrecht ligt, verscholen tussen een rij huizen en recht tegenover de Stadsschouwburg, de Singelkerk aan de Wittevouwensingel 28. De kerk (gebouwd in 1893) bestaat uit een kerkgebouw met daarin een kerkzaal met een kleine zaal, en een los gebouw met daarin een grote zaal met keuken. De locatie is goed te bereiken met OV (5 minuten vanaf CS), fiets en auto. Rondom de kerk is voldoende parkeergelegenheid aan de straat, en Parkeergarage Kruisstraat ligt op 1 minuut loopafstand.

NB Aanmelding uiterlijk tot 2 april 2021. Indien de Corona-lockdown nog van kracht is, wordt de themadag online gepresenteerd en ontvang je hiervoor een link via de mail.
Hou alstublieft rekening met wijzigingen ivm de coronaregels.