POST-HBO :
HOMEOPATHIE EN VERLOSKUNDE


Wil je in je praktijk gebruik maken van homeopathie? De VV&H start OP 09 APRIL 2021 voor de zesde keer in samenwerking met de Homeopathie Academie Nederland (HAN) een modulaire post-HBO: Homeopathische verloskunde. Een door de NVKH (Landelijke Beroepsvereniging Klassieke Homeopathie) erkende studie.

Naast verdieping in de filosofie en grondbeginselen van de homeopathie krijg je tijdens de opleiding homeopathische geneesmiddelenkennis (Materia Medica) van de belangrijkste homeopathische middelen die je kunt inzetten bij klachten tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed. De werking, de juiste keuze, dosering en toediening van homeopathische middelen worden zowel theoretisch als praktisch toegelicht door middel van realistische casuïstiek en praktijktraining.

Onderwerpen die o.a. aan de orde zullen komen zijn: behandeling van zwangerschapsmisselijkheid, dreigende miskraam, hypertensie, problemen bij de bevalling zoals uitblijvende weeën, angsten, naweeën, icterus bij de baby, borstvoedingsproblemen, etc. Aan het eind van de opleiding vindt er zowel een theoretische als praktische toets plaats, waarbij je casuïstiek uit je eigen praktijk presenteert.

Download hier onze folder over de Post-HBO Homeopathie en Verloskunde.

WIL JE IN JE PRAKTIJK GEBRUIK MAKEN VAN HOMEOPATHIE?
VOLG ONZE POST-HBO VANAF 09 APRIL 2021.