POST-HBO :
HOMEOPATHISCHE VERLOSKUNDE


Wil je in je praktijk op professionele wijze homeopathie toepassen?

Op 8 SEPTEMBER 2023 start voor de 7e keer in samenwerking met de Homeopathie Academie Nederland een modulaire post-HBO voor verloskundigen (22 studiedagen gedurende anderhalf jaar). Een door de NVKH (Ned. Beroepsvereniging Klassieke Homeopathie) en CPION erkende studie.


Kom vrijblijvend naar de interactieve introductiedagen.
Meer informatie…

Naast verdieping in de filosofie en grondbeginselen van de homeopathie krijg je tijdens de opleiding homeopathische geneesmiddelenkennis (Materia Medica) van de belangrijkste homeopathische middelen die je kunt inzetten bij klachten tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed. De werking, de juiste keuze, dosering en toediening van homeopathische middelen worden zowel theoretisch als praktisch toegelicht door middel van realistische casuïstiek en praktijktraining.

Onderwerpen die o.a. aan de orde zullen komen zijn: behandeling van zwangerschapsmisselijkheid, dreigende miskraam, hypertensie, problemen bij de bevalling zoals uitblijvende weeën, angsten, naweeën, icterus bij de baby, borstvoedingsproblemen, etc. Aan het eind van de opleiding vindt er zowel een theoretische als praktische toets plaats, waarbij je casuïstiek uit je eigen praktijk presenteert.

Download hier onze folder over de Post-HBO Homeopathie en Verloskunde.

WIL JE IN JE PRAKTIJK GEBRUIK MAKEN VAN HOMEOPATHIE?
VOLG ONZE POST-HBO VANAF 8 SEPTEMBER 2023.